Der findes ikke noget som balance mellem arbejdsliv og privatliv (eller en anden grund til, at forretning ikke handler om penge)

oktober 12, 2021 by Ingen kommentarer

[ad_1]

To temaer kommer ofte op i mine samtaler med og læsning om andre iværksættere-arbejde/liv-balance og ‘bundlinjen’.

Den første findes ikke, og den anden er ikke, hvorfor du er i forretning.

Hvis du er i forretning af de rigtige grunde, elsker du det, du laver; det er det, der får dig ud af sengen om morgenen. Selvfølgelig elsker du din familie; selvfølgelig har du andre interesser end arbejde. Ingen respektabel person sætter arbejdet foran familien; ingen fornuftig person har kun én interesse, med undtagelse af alle andre.

Men du må hellere elske det, du laver, især hvis du er selvstændig. Helt ærligt, hvorfor ville du ansætte dig selv til at udføre et job, du ikke kan lide?

Så lad os antage, at dit arbejde bare er endnu en manifestation af din passion.

Forventer du virkelig at tage den af ​​og tage den på som en trøje? Og hvad har det at gøre med penge?

Nogle gange arbejder jeg langt ud på natten og mangler noget familietid, fordi jeg er i zonen. Sommetider. Men, lige så ofte; oftere faktisk tager jeg mig tid midt på en ‘hverdag’ til at tilbringe tid sammen med min kone, mine døtre, mine venner. Jeg tager mig tid, midt i ugen, væk fra arbejde og kontoret, til at deltage i åndelige aktiviteter med min familie. Jeg stopper arbejdet kl. 16:00 de fleste dage for at arbejde på et album med jazzsange, jeg skriver med min ældre datter; derefter går jeg tilbage til det, jeg lavede. Eller, det gør jeg ikke. Jeg holder mine mål løse og fleksible, hvor det er muligt, så jeg kan beslutte, hvordan jeg skal bruge min tid.

Work/life balance betyder at være afbalanceret i mit eget hoved, ikke afbalanceret på et ur eller en kalender.

Og penge? Kom nu; Jeg ville gøre 90% af det, jeg laver lige nu, selvom jeg havde penge nok til at gå på pension. Jeg elsker at skrive. Jeg elsker at coache solo -fagfolk, forfattere, musikere, hjælpe dem med at kommunikere med deres kundeemner og fans bedre til at etablere tillid og opbygge relationer. Jeg elsker min webvirksomhed; sortere ud, hvad der er nødvendigt, designe værktøjer, lave brugervenlighedsundersøgelser, hjælpe kunder med at bygge, hvad de virkelig har brug for i stedet for, hvad de tror, ​​de har brug for. (Okay, hvis jeg virkelig havde penge, ville jeg aflevere kodningen til en mere talentfuld end mig.)

Jeg elsker at bytte. Hvis nogen har en færdighed, jeg kan drage fordel af, og de har brug for noget, jeg kan gøre, vil jeg gerne arbejde med dem. Hvad jeg ikke vil, er at gøre vores ægte menneskelige omsorg til en kommerciel virksomhed. Fer græder højt; hele pointen med min konsulentvirksomhed og mit forfatterskab er at gøre præcis det modsatte, få virksomheder til at være mere menneskelige, stoppe med at opføre sig som abstrakte enheder uden sjæl og begynde at tale og stole på og bekymre sig som virkelige mennesker gør.

Work/life balance er, hvordan du vælger at tjene dig selv og dem, du elsker, hvert minut hver dag; valg om det lange løb, ikke øjeblikket.

Og på sigt handler det ikke om penge. Aldrig nogensinde.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *