Gældskrise 2011 og de økonomiske udsigter i Europa

oktober 12, 2021 by Ingen kommentarer

[ad_1]

2011 i Tyskland, Frankrig og anden økonomi i euroområdet, drevet af større lande, vil BNP-væksten være tæt på 2%, en lille forbedring i forhold til 2010. Spanien har ikke brug for hjælp udefra i øjeblikket, selvom Spanien havde brug for hjælp, EU, IMF og Den Europæiske Centralbank vil også bistå hurtigst muligt for at forhindre spredning af krisen. Derfor vil gældsproblemerne i Europas periferi ramme markedet fra tid til anden, men langt fra den negative effekt af gældskrisen vil ikke være lige så stor for Grækenland.

Eurozonens vækst vil blive en smule forbedret

I 2011 vil euroområdets økonomiske vækst fortsat dele lande, større økonomier og kanten af ​​den nationale økonomiske situation.

Betingelser for de store lande, Tyskland og Frankrig til den gode fremdrift af økonomisk vækst, herunder følgende aspekter: For det første viste genopretningstempoet mellem tysk og fransk fremstilling hurtigere, PMI -indekset en generel opadgående tendens generelt; For det andet forbedrede det tyske og franske ejendomsmarked betydeligt, Tyskland har godkendt den tilsvarende værdi af boligbyggeri steg i de seneste måneder var mere end 5%, de franske huse og lejligheder i antallet af måneder til rådighed for salg faldt til normale niveauer i historien; det tyske arbejdsmarked er bedre end USA, Tysklands arbejdsløshed fra januar 2010 til 8,1% til 7,5% i november.

Men af ​​gældskriselande, eurozonens fjerde største økonomi, er Spaniens økonomiske situation god. Spanien, nogle af de økonomiske førende indikatorer, såsom nye industrielle ordrer, forbrugertillidsindeks og forretningstillid i forhold til 2009 har vist en betydelig forbedring. Økonomien i Portugal og Grækenland mangel på endogen vækstmoment, kombineret med finansielle begrænsninger, vil disse økonomier forblive træg i 2011, økonomisk vækst vil være under nul.

Derfor svarer Tyskland og Frankrig i det hele taget til euroområdets samlede økonomi og halvdelen, de vil fortsat spille “lokomotiv” -rollen, mens nogle marginale lands økonomi stadig plages af finansielle begrænsninger, langsommere økonomisk vækst, såsom Grækenland og Portugal. Da Grækenland, Portugal og det økonomiske aggregat på mindre end 5% andel i euroområdet er trækket på den økonomiske vækst i euroområdet som helhed meget lille. 2011 i Tyskland, Frankrig og anden økonomi i eurozonen, drevet af større lande, vil BNP-væksten være tæt på 2%, en lille forbedring i forhold til 2010.

Den anden runde af gældskrisen er muligvis ikke.

2011, er den største risiko for den globale økonomi, at gældskrisen i Europa, hvis en anden runde af krisen på det globale økonomiske opsving og tendenser på de globale kapitalmarkeder har en enorm indvirkning. Desuden vil der sandsynligvis blive udløst krisen i Portugal og Spanien.

Portugal som økonomi er der et strukturelt problem, dets økonomiske fundament er svagt, da subprimekrisen langsomt reducerer underskuddet, fremskridt som Spanien og andre lande. Dens finansieringsbehov i 2011 var 385 millioner euro i euroområdets BNP, et af det højeste niveau i et land, kombineret med dets marked har været en stigning i statsfinansieringsomkostninger, finansieringen af ​​portugiserne i 2011, presset kan ikke være optimistisk og kan i sidste ende søge bistand fra EU og IMF. Vi mener, at Portugal i 2011 vil gøre markedsrisikoen for finansielle virvelstrøm af følelser steget over tid, men på grund af sin økonomiske produktion er lille, negativ indvirkning på markedet lignende eller lavere og Irland.

Vil ske i 2011 ligner første halvår af 2010 som alvorlig gældskrise i Europa, er vi nødt til at være meget opmærksom på Spanien. Spanien er eurozonens fjerde største økonomi, stordriftsfordele er Grækenland, Irland og Portugal og tre af de dobbelte. Hvis Spanien, et stort finansunderskud i fremtiden eller en bank med stor sammenbrud i EU, IMF og ECB ikke ydede rettidig og effektiv bistand, vil Europa indlede anden runde af gældskrisen, mens en stor indflydelse på de globale finansmarkeder.

Vi er fra Spaniens statsgæld, banksystemet og økonomiske vækstbetingelser for at vurdere aspekter af muligheden for dens krise. Den spanske statsgældssituation bevæger sig i retning af en sund udvikling. Først og fremmest er det spanske BNP, statsgæld i øjeblikket godt 60% af den internationalt anerkendte advarselslinje, kanten i forhold til andre europæiske lande er lav. For det andet har Spaniens finanspolitiske indtægter i god stand i årevis lagt grundlaget for gennemførelsen af ​​en finanspolitisk konsolideringsplan. For det tredje har Spaniens finanspolitiske underskud i de seneste måneder været faldende. Endelig kan den spanske statsgæld hos udenlandske investorer, en mindre andel, til en vis grad hæmme paniksalget forårsaget af irrationel adfærd.

Det spanske banksystem er ikke dårligt. Siden 2009 viste det spanske banksystems kapitaldækningsprocent en tendens til hurtig genopretning, er nu vendt tilbage til normale niveauer i historien, i mere end 8% af Basel II. Spanske banksystem havde bedre funktionel genopretning af kredit, dens private sektor udlånsvækst i 2010 år efter år er der vækst, understøtter øget økonomisk vækst.

Fra Spanien til den nuværende finansielle situation og banksystemet og dybere økonomiske vækstdata har den nuværende spansk ikke brug for hjælp udefra. Selvom den spanske i tilfælde af at du har brug for hjælp, på grund af sin økonomi i euroområdet spiller en vigtig rolle i systemisk, selvom bistanden med høje omkostninger, EU, IMF og Den Europæiske Centralbank snart vil hjælpe Shishi for at forhindre spredning af den spanske kriseafsmitningseffekt forårsaget.

Derfor vil gældsproblemerne i Europas periferi fra tid til anden markedet være en lille stigning i risikoaversion, men dens langt fra den negative virkning af gældskrisen vil ikke være lige så stor for Grækenland.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *