Kan du tjene mere end $ 100.000 om året i virksomheden Auto Repossession?

oktober 12, 2021 by Ingen kommentarer

[ad_1]

Et almindeligt spørgsmål i repoindustrien er, “Hvor mange penge tjener repo -mænd?”

Hvis nogen fortalte dig, at du kunne tjene over $ 100.000 om året i en dårlig økonomi uden en universitetsuddannelse, ville du tro, at de var skøre. Men nogle auto repo -virksomhedsejere klarer sig ikke kun godt – de tjener seks cifre om året. Når det går dårligt med økonomien, gør de det bedre!

Hvor meget tjener Repo -mænd?

Hvis du starter din egen auto -besiddelsesvirksomhed, kan du forvente at tjene $ 250 (eller mere) pr. Repareret bil. Hvis du overtager to biler om natten, fem dage om ugen, er det $ 130.000 om året. Det kræver bestemt hårdt arbejde og beslutsomhed, men det er muligt.

Tilbagebetalingsagenter tjener flest penge, når långivere ansætter dem til at spore sværere at finde debitorer-hvilket kaldes “spring-tracing”. Hvis en debitor frivilligt opgiver sin bil (eller hvis de er lette at spore), kan en agent kun tjene $ 100 for inddrivelsen.

Repo -mænd, der arbejder for en anden, tjener typisk 40% af repogebyret – eller $ 70 til $ 100 pr. Genoprettet køretøj (i gennemsnit.)

Hvad er fordele og ulemper ved at eje din egen Repo -virksomhed?

Selvom det er sande repo -virksomhedsejere tjener flest penge, skal de betale for gas- og generalomkostninger, før de får betalt. Og som mottoet i repoindustrien går, “ingen genopretning, ingen løn.”

Heldigvis behøver du ikke investere i dyrt udstyr for at starte en repoforretning. Faktisk behøver du normalt ikke en trækvogn!

Det skyldes, at mange långivere gemmer nøglekoder for hvert køretøj, de ejer. Nogle gange beholder de endda et ekstra sæt nøgler! Alt du skal gøre er at få lavet en nøgle, finde bilen og køre den væk.

Du kan investere i en minimal mængde udstyr for at komme i gang og geninvestere din fortjeneste, efterhånden som din virksomhed vokser.

Hvad er fordele og ulemper ved at blive repomand for en anden?

Selvom der er fordele ved at eje din egen virksomhed, har mange repoagenter det lettere at komme i gang med at arbejde med et etableret besiddelsesfirma. Det skyldes, at der i nogle stater er mange hoops at springe igennem for at blive en licenseret besiddelsesvirksomhed, herunder:

  1. Bliver bundet og forsikret
  2. Konkurrerer en påkrævet mængde uddannelse (ikke alle stater kræver dette)
  3. Gør dig bekendt med lov om besiddelse, efterforskning og indsamling
  4. Investering i passende udstyr, computere og software til din virksomhed

Faktisk kom mange ejere af repofirmaer i gang med at arbejde for en anden!

Selvom repoforretningen ikke er for alle, kan du, hvis du har en hård hud, en hård arbejdsmoral og en iværksætterånd, være lukrativ, uanset om du arbejder for en anden eller dig selv. Nøglen er at få tilstrækkelig træning, før du begiver dig ud i feltet, så du kan undgå almindelige (og dyre) fejl!

Tags:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *