Kom i gang med at investere uden penge

oktober 12, 2021 by Ingen kommentarer

[ad_1]

Der er bogstaveligt talt penge overalt. Når det kommer til at investere, ved vi nogle gange ikke, hvor vi skal starte. Der er masser af investeringer at vælge imellem, men det er ikke let at vælge den bedste. Og hvad gør du, hvis du føler, at du har få eller ingen penge at starte med?

Lad os først tale om de forskellige tilgængelige apps til at komme i gang! Vidste du, at du kan komme i gang med så lidt som ingen penge? Jeg downloadede denne app, og den gav mig $ 7 i gratis lagre. Jeg valgte Tesla, så jeg startede med $ 7 i Tesla. Derefter delte jeg den app med venner som dig, og på mindre end en uge har jeg $ 183,87 i Apple, Tesla, Amazon, Beyond Meat, Peloton og en masse mere! JEG ELSKER DET! Og jeg lagde ingen penge ned.

Der er en anden app, som jeg tjener belønninger tilbage på aktier bare ved at bruge den til at betale mine regninger. Der er virkelig så mange muligheder med at investere! Selv apps, du kan mine bitcoin med, helt gratis! Jeg deler dem med dig nederst i denne artikel.

Så lad os tale om vigtigheden af ​​SAMMENSÆTNING af interesse!

Et meget godt sted at starte er med sammensatte afkast. Dette er din indtjening, efter at du har investeret og derefter hævninger, efter at du er gammel eller pensionist og ikke længere er afhængig af markedet. Med sammensætning er du i stand til at bygge dit redeæg trinvist.

Der kan være flere grunde til, at du vil lave sammensatte afkast. Den primære årsag er, at denne investeringsteknik gør det muligt for en at bygge redeæg gradvist. Det betyder, at du i stedet for at tage hele beløbet fra markedet ved pensionering kan lave 10% afkast over tid for at lave dit redeæg. Dette vil give dig flere penge, når du har mest brug for dem, og gør det muligt for dig at leve af dem. Det er virkelig tanken bag sammensætning. Du ville kunne leve af dit redeæg, når du ikke længere har brug for pengene til dig selv, men du vil blive ved med at bygge dit redeæg.

En anden vigtig grund til at fokusere på sammensætning er, at du får en større procentdel af dine penge ved første indbetaling. Det er vigtigt at starte med en betydelig sum penge at starte med. Når du har gjort gode afkast, kan du bygge videre på det og blive ved med at tilføje, efterhånden som dit redeæg vokser, og du vil også ikke miste dit redeæg, hvis du ikke er en flittig indskyder.

Det er en skam, at mange mennesker ikke kommer i gang lige når de ikke ved hvad de laver. Dette sker, når folk ikke er i stand til at tage et stort skridt fremad, når de lige er startet. De har en tendens til at blive sidesporet og investerer ikke i den rigtige retning. Ved at starte i det små, vil du være i stand til at opbygge din viden. Dette vil hjælpe med at tage de store spring fremad.

Der er måder at foretage sammensatte afkast. En af dem er ved at købe opkaldsmulighederne. Det er den rigtige, du kan sælge til en given pris. Du får et øjeblikkeligt afkast på din første indbetaling. Du kan også sammensætte dine afkast over tid ved at gøre denne metode.

Tags:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *