Maleforretning – 13 -punkts tjekliste over vigtige værktøjer, der er mest nødvendige for at starte en malervirksomhed

oktober 12, 2021 by Ingen kommentarer

[ad_1]

Hvis du overvejer at starte en kommerciel eller boligmalervirksomhed, skal du kun bruge nogle grundlæggende billige værktøjer til at starte med. Du kan købe andre værktøjer, efterhånden som der kommer flere job sammen med dine udbetalinger. Her er en liste over de mest essentielle malerforretningsværktøjer, der er nødvendige for at komme i gang.

1.) Quality Cage Frame – Også kendt som en malerulle. Wooster og Purdy har begge stærke burrammer til kommerciel brug, der sælges i de fleste professionelle malingforretninger.

2.) Forlængerstang – Få dig en god mellemstor glasfiberforlængerstang til udrulning af vægge og lofter.

3.) Vægsliber – Jeg sliber altid vægge og lofter, før jeg ruller dem ud. Det renser spindelvæv og alt andet, der skal bankes ned for at gøre vægge og lofter glatte.

4.) Roller Bucket – Jeg bruger Woosters rulleskovl. Den er høj, firkantet og har et låg. Den er lavet af slidstærkt plast og balancerer meget bedre end en malingsbakke og vaskes let ud. Det er et must have.

5.) Indskåret spand-jeg kan godt lide at putte lidt maling i en lille plastikspand til opskæring. Der er små 1-gallons spande af gipsvægsforbindelse, der når de er tomme, laver en stor skovlspand plus de har et låg. De vil vare i årevis.

6.) Trinstige – En almindelig træ -fods trinstige fungerer perfekt til de fleste hjem. Hvis jeg har brug for en 6 fods stige, har jeg en aluminium til det. Det meste af tiden er alt, hvad jeg har brug for, min 5-fods, og jeg er kun 5’6 “så der går du.

7.) 16 ‘forlængelsesstige – Fantastisk til trapperum eller ranch -lignende udvendige job. Jeg bruger min 16-fods forlængelsesstige mere end nogen anden størrelse. Jeg har også 20 ‘og en 24’ forlængelsesstiger, men jeg kunne ikke klare mig uden min lille 16 -fods.8.) Drop Cloths – jeg kan bedst lide at bruge løber -typen. De er billige, lette at bære og kan let flyttes rundt i rummet. Jeg har også 9 x 12’er ved hånden.

9.) Fluorescerende lys – Indvendig maleri uden fluorescerende lys er næsten umuligt, især på en overskyet dag. Fluorescerende lys er et dejligt hvidt lys, der er fantastisk til at male og viser farverne i deres sande form.

10.) Værktøjsspand – En tom 5 -gallonspand er en fantastisk værktøjsspand. Jeg opbevarer min tang, en hammer, barberbladskniv, en pistol osv. I min værktøjsspand.

11.) Lille blæser – Jeg købte en blæser af $ 30 blæser af Stanley Tools fra Walmart. Det tørrer hurtigt vægge og lofter ud, så du kan komme i gang med at skære i og bevæge dig rundt i rummet, uden at det er vådt.

12.) Gipsvægsforbindelse – jeg hader Spackle. Det blinker under malingsjob. Jeg bruger Sheetrock-mærket, der er 90 minutter hurtigt tørret gipsforbindelse, der findes hos Lowes eller andre isenkræmmere for omkring $ 11 pr. Pose. Det vil holde mig hele året. Det er pulverformlen og er let at blande op på jobbet med vand og en lille skåret spand. På denne måde behøver du ikke at bære en tung 5-gallon bleg rundt med dig, der også kan fryse om vinteren og kan få masser af bidder i den over tid.

13.) Caulk Gun – Jeg bruger malere caulk hele tiden til at udfylde små huller mellem træværk, trim og vægge. De fleste malingforretninger har det ved hånden. Jeg bruger den 35-årige interiør/udvendig type.

Så der har du det. Hvis du overvejer at starte din egen malervirksomhed og vil vide, hvor meget det vil koste at komme i gang, hjælper denne liste dig. Jeg vil uden tvivl gætte, at alt på listen udgør omkring $ 300. Hvis du allerede har en trinstige og endda en lille forlængerstige, vil dette reducere startomkostningerne betydeligt.

Tags:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *