Markedsfør din virksomhed i en globaliseret økonomi

oktober 12, 2021 by Ingen kommentarer

[ad_1]

Salg er livsnerven i enhver virksomhed. At sælge dit produkt er grundlaget for virksomhedens succes. Salget driver overskud. Salget driver virksomhedens ekspansion. Uden salg er der ingen kundetilfredshed eller kundeforhold.

Derfor er marketing en af ​​de kritiske funktioner for enhver virksomhedsorganisation, lille, mellem eller stor. Erhvervsvirksomheder bruger milliarder hvert år på at markedsføre deres produkter til målmarkedet. Dette kan være i form af reklamer som billboards, fjernsyn, radio, avisannoncer eller salgsfremmende teknikker eller public relations.

Det kritiske spørgsmål for enhver virksomhed er, hvordan de maksimerer deres marketingudgifter. Det er vigtigt, at fordelene overstiger omkostningerne. Derfor er enhver marketingchefs byrde at afgrænse de marketingmedier, der er mest rentable for deres forretning.

En verden uden for din ‘verden’

Vi lever på et globaliseret marked, der er blevet muliggjort af forskellige teknologiske innovationer, især internettet og mobilteknologi. Det presserende spørgsmål for enhver virksomhedsejer er ‘hvad er den bedste måde at maksimere det globaliserede marked for min virksomhed?’ En del af besvarelsen af ​​dette spørgsmål er et andet spørgsmål, ‘hvordan markedsfører jeg min virksomhed i en globaliseret økonomi?’

Ifølge Statistikportalen er der fra april 2018 4.087.000.000 internetbrugere over hele verden. På samme måde er der 3.297.000.000 brugere af sociale medier. Mere end 50% af verdens befolkning er aktive internetbrugere.

For hver traditionel reklamemåde er din rækkevidde begrænset til antallet af personer inden for din geografiske placering. Selvom du er en stor virksomhed, kan din annonce kun nå så meget som befolkningen i dit land og måske nogle nabolande. Kina, den mest folkerige nation, har mindre end 2 milliarder mennesker. Traditionelle former for markedsføring kan kun nå op til 2 milliarder potentielle mennesker, selv i Kina.

Men med internettet har omfanget af ‘målmarked’ ændret sig. Dit målmarked behøver ikke at være personerne i din geografiske placering. I en globaliseret økonomi kan dit målmarked strække sig over hele verden. Et firma i Kina kan placere deres forretning online for at målrette kunder i Canada. Et produktionsanlæg i Nigeria kan målrette kunder i Rusland.

Dette gælder især for folk, der sælger tjenester. En forfatter i Sydafrika kan skrive til et magasin i USA, mens en revisor med kendskab til internationale regnskabsstandarder og regnskabspakker kan være potentielle kunder i langt væk Australien. En grafisk designer i Frankrig kan designe flyers og bannere til en klient i Ghana. Et forhold eller en selvudviklingsekspert i Storbritannien kan være potentielle kunder i Spanien. På et globaliseret marked er ikke engang sprog en barriere for sådanne muligheder.

Det første skridt

Pointen er denne; et globaliseret marked giver virksomhedsejere og marketingchefer unikke muligheder for at udvide deres rækkevidde. På et globaliseret marked tilbyder internettet store muligheder for virksomheder til at vokse og industrialisere. Målmarkedet for din organisation kan nå ud til hele verden. Hvis det gøres godt, kan dine varer eller tjenester være et klik væk fra kunder over hele verden.

Hvis din virksomhed endnu ikke er synlig for disse 5 milliarder mennesker, maksimerer du ikke din virksomheds potentialer.

Millioner af mennesker søger via Google og andre søgemaskiner på udkig efter information samt produkter at købe. Hvorfor ikke placere dig selv for at få nogle af fordelene?

Enhver seriøs virksomhed i den globaliserede økonomi har brug for et websted. At eje et websted er det første skridt mod at få ud af internettet som virksomhedsejer. Et godt forretningswebsted kan koste inden for $ 100-$ 300 (afhænger af udvikleren). I nogle tilfælde kan det være mindre eller højere. På et globaliseret marked kan du få konkurrencedygtige priser fra troværdige freelancing -websteder eller individuelle designere, der har placeret deres tjenester på nettet.

Nogle af fordelene ved at have et virksomhedswebsted omfatter:

1. Det giver en platform, hvor potentielle kunder og nuværende kunder kan få vigtig information om din virksomhed og produkter 24 timer i døgnet med et enkelt klik. I stedet for at besvare tusindvis af opkald hver dag, giver dit websted et medium til at få ønskede grundlæggende oplysninger.

2. Det gør dine varer og tjenester tilgængelige for et globaliseret marked 24 timer i døgnet og syv dage om ugen

3. Det er en mulighed for at blive indekseret af Google og blive en destination for relevante Google -søgninger efter dit produkt eller relaterede produkter.

4. Det giver en platform for en detaljeret forklaring af dine produkter og tjenester uden begrænsninger på en avisside eller en radiotid.

5. I det 21. århundredes verden viser et websted dig som en seriøs virksomhedsejer.

Mange mennesker over hele verden er afhængige af internettet for at købe deres varer og tjenester. Det er vigtigt at udnytte sådanne muligheder.

At have et websted er ikke nok til at få salget. Men det er det første trin i en række trin, der kan vise sig at være den mest effektive marketingstrategi i den globaliserede økonomi.

Følg forfatteren på denne side for mere om dette emne.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *