Sådan tjener du juridiske penge med cannabis

oktober 12, 2021 by Ingen kommentarer

[ad_1]

Cannabisindustrien har oplevet en bemærkelsesværdig vækst i de seneste år, da stigmatiseringen omkring planten er begyndt at falme over hele verden. Da misforståelserne omkring brugen er rettet, har mange set den utrolige forretningsmulighed, der findes som følge heraf. Der er et stort potentiale for at tjene lovlige penge med cannabis, og i denne artikel ser vi på et par af de måder, du kan gøre det på i dag.

  1. Dyrk det selv

Den første er den mest oplagte. Da cannabis er legaliseret, kommer der mulighed for selv at dyrke planten og høste produktet for at sælge videre til villige købere. Dette kan være meget indbringende, hvis du gør det rigtigt, men det kræver virkelig unik ekspertise, ressourcer og selvfølgelig tålmodighed. Dette er et langsigtet spil.

Der er også noget at sige om stordriftsfordele her – ofte giver det meget mere mening ud fra et økonomisk perspektiv at vokse i større mængder, hvilket kan være uoverkommeligt for nogle mennesker. Men hvis du er dybt inde i branchen og kan få dette til at fungere – kan det være en fantastisk måde at tjene penge på.

  1. Invester i cannabisvirksomheder

Hvis du ikke ønsker at gøre dine hænder beskidte, så er den næste mulighed at investere passivt i virksomheder, der er i cannabisindustrien. Nogle er allerede børshandlede virksomheder, men mange af dem er stadig i privatejede, hvilket kan gøre det svært at finde disse handler. Det kan være producenter, producenter, mærker, leverandører eller en række andre interessenter, der alle kan drage fordel af det potentielle boom, som industrien kan se i de kommende årtier.

Hvis du tror på branchen, er dette en fantastisk måde at udnytte dine midler og forhåbentlig få et godt afkast på din investering, når tingene vokser. Du vil være sikker på, at du forstår det firma, du investerer i, og sørge for at du stoler på deres lederskab, strategi og markedspositionering. Men hvis alle disse felter er markeret, kan dette være en god mulighed for dig.

  1. Invester i individuelle cannabisplanter

Der er også muligheder for at være meget mere præcis med din investering og investere i enkelte anlæg frem for virksomheder. Operatører kan lide CDBGrow vil dyrke planterne på dine vegne og bruge din investering som finansiering og derefter betale dig afkastet af de enkelte planter, når de høstes og sælges videre. Dette er en virkelig interessant model, fordi du kan skære alle mellemled i en traditionel virksomhed ud og tage et meget enklere bud på udbud og efterspørgsel efter cannabis som industri.

Det giver dig også en mere direkte forbindelse med din investering, som tilskynder til bedre ansvarlighed og involvering i, hvad der foregår. Du kan bruge din egen psykologi til at forbedre dig selv og dine investeringer. Det er en forretningsmodel, der kan være virkelig kraftfuld.

Det er blot tre eksempler på, hvordan du kan tjene lovlige penge med hash. Uanset dit ekspertniveau eller din interesse i branchen – der er noget for dig. Og ved at hoppe ind i denne branche tidligt, kan du høste alle fordelene ved at være en first mover. Der er meget at blive begejstret for her, og der er meget mere at vente på. Så hold øje.

Tags:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *